O nama


Fortin d.o.o. Tešanj je firma specijalizirana za promet i reciklažu sekundarnih sirovina. Naša firma okuplja kvalifikovan i kompetentan tim te najsavremeniju tehnologiju iz oblasti prometa i reciklaže sekundarnih sirovina. Sa velikim brojem uspješno završenih poslova na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i inostranstvu, naša firma je izgradila prepoznatljiv i pouzdan brend.

Firma Fortin doo Tešanj je generalni zastupnik kompanije Dalmine Logistic Solutions iz Italije a koja je jedan od vodećih u području opremanja marketa, skladišta regalima i policama.

Vršimo prijektovanje i rješavamo kompletnu logistiku skladištenja robe, od jednostavnih polica do kompletnog distributivnog centra. Isporučujemo i montiramo sve vrste metalnog namještaja. Proizvodi su italijanskih, čeških i drugih europskih proizvodjača, ovisno o grupi proizvoda, jer želimo kupcu ponuditi najbolju kvalitetu uz najpovoljniju cijenu na BiH tržištu.

Kao generalni zastupnik firme Colmar Technik S.p.A. za regiju balkana, ponosni smo što u našoj ponudi usluga nudimo i prodaju modernih mašina i opreme za izgradnju željezničke infrastrukture. Colmar je renomirana svjetska kompanija sa dugom tradicijom proizvodnje mašina za izgradnju i održavanje željezničke infrastrukture visokog kvaliteta. U svojoj ponudi proizvoda nude veliki izbor mašina za različite operativne zadatke i funkcije.

Naša vizija je da kreiramo novi lanac vrijednosti koji se temelji na efikasnijoj upotrebi sirovina u procesu industrijske proizvodnje na prostoru Bosne i Hercegovine.